×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mensen willen Kanye West in 2020 als president

9.11.2016 -

Nu Donald Trump het tot het Witte Huis heeft geschopt, zijn duizenden Amerikanen er van overtuigd dat Kanye West over vier jaar een goede kans maakt. Op sociale media regent het na de overwinningsspeech van Trump in ieder geval steunbetuigingen voor de rapper. Op Twitter werd zelfs de hashtag #kanye2020 trending topic.


Kanye liet vorig jaar augustus tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards weten dat hij in 2020 een gooi wil doen naar het Amerikaanse presidentschap. Velen deden daar lacherig over maar Kanye was bloedserieus, zo liet hij recent nog weten op BBC Radio 1.

'Toen ik sprak over het idee om president te worden, zei ik niet dat ik enig politiek inzicht heb', zo zei Kanye eerlijk. 'Ik heb dat niet, maar ik heb wel een idee over de mensheid, over mensen en de waarheid. Als ik iets kan doen met mijn tijd en het verschil kan maken in dit leven, ga ik dat ook proberen.'

Op de overwinning van Trump heeft Kanye nog niet gereageerd.