×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Memphis Depay koopt peperduur penthouse

20.06.2018 -

Memphis Depay heeft een riant penthouse in de Rotterdamse woontoren Montevideo aangeschaft. De voetballer legde zo'n 2,5 miljoen euro neer voor het penthouse dat zich op de 40ste verdieping van het imposante gebouw bevindt.


Depay staat onder contract bij Olympique Lyon en woont dus in Frankrijk. Mocht hij in Nederland zijn, dan heeft hij nu een prettig optrekje. Het appartement beslaat de gehele verdieping en is ruim 500m2 groot. Daarvoor krijgt hij een masterbedroom met kledingkamer en badkamer, logeerkamer met eigen badkamer, thuisbioscoop, ruime living, studeerkamer en een grote woonkeuken met uitzicht op de Maas. Het complex zelf beschikt over een zwembad, fitnessruimte en sauna's, waarvan hij uiteraard ook gebruik kan maken, meldt Quote.

De voetballer krijgt er ook vier parkeerplaatsen bij en dat komt goed uit, aangezien Depay een fervent autoliefhebber is en beschikt over meerdere bolides. Momenteel bevindt Memphis zich in het Italiaanse Porto Cervo, waar hij met een aantal vrienden vakantie viert op een jacht.