×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Melisa Schaufeli doet afvalpoging

Melisa Schaufeli doet afvalpoging
5.04.2018 -

Melisa Schaufeli heeft op Instagram aan haar volgers laten weten opnieuw een poging te zullen doen om af te vallen. Ze wil maar liefst 15 kilo kwijtraken.


'Na een hoop twijfelen, heb ik toch maar besloten om nog maar een poging te wagen om zelf 15 kilo af te vallen. En ik ga vandaag beginnen!', begint Melisa de post vol goede energie.

'Ik ga mezelf elke twee dagen wegen en bijhouden wat ik elke dag eet. Ben net begonnen met een grapefruit en een banaan. Ik ga elke twee uur wat eten zodat ik geen hongeraanval krijg en weer binnen vijf minuten een pak koekjes leeg eet', besluit de vrouw van ex-voetballer Andy van der Meijde. 

Melisa is zoveel aangekomen nadat ze 2.5 jaar geleden gestopt is met roken. Een keuze waar ze nog steeds heel trots op is maar die helaas dus wel de nodige kilo's heeft opgeleverd.