×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Melanie Griffith open over ingrepen

5.04.2017 -

Melanie Griffith zag pas dat ze te ver was gegaan met plastische chirurgie, toen ze daar door anderen op werd gewezen. "Ik realiseerde me dat niet totdat mensen begonnen te zeggen: 'Oh mijn God, wat heeft ze gedaan?'", vertelt ze.


"Dat deed zo'n pijn dat ik naar een andere arts ben gegaan en die is toen op gaan lossen wat de eerste dokter allemaal had gedaan. Hopelijk zie ik er nu weer normaler uit." In een interview in Porter is Melnaie ook open over haar verslavingsverleden. Ze moest drie keer afkicken van drugs en pijnstillers maar haar kinderen Alexander (31), Dakota (27) en Stella (20) hebben daar volgens Melanie niet onder geleden. "Ik functioneerde altijd. Misschien heb ik dingen gelaten die ik wel had moeten doen, maar ik was er bijna altijd voor mijn kinderen. Ze hebben over het algemeen een bevoorrecht zigeunerleven geleefd."

Melanie (59), zelf de dochter van Hollywoodlegende Tippi Hedren, kreeg van elk van haar ex-mannen een kind. De vader van Alexander is acteur Steven Bauer, Dakota kreeg ze met Don Johnson en Stella's vader is Antonio Banderas.