Melanie C vindt daten met Matt Cardle moeilijk

Mel C en Matt Cardle moeten hun relatie zelf nog bevestigen, maar loslippige bronnen dicht bij het paar winden er in The Sun geen doekjes meer om dat de liefde tussen de twee opbloeit.

De ex-Spice Girl en de voormalige X Factor-winnaar Matt Cardle werkten eerder dit jaar samen voor hun duet Loving You. 'De aantrekkingskracht en de chemie tussen hen is duidelijk', zegt de bron. In de bijbehorende videoclip kussen de twee elkaar. Ook tijdens de promotie van hun single zijn de twee onafscheidelijk.

Toch is niet alles koek en ei. Zo blijkt dat de 39-jarige moeder Mel er moeite mee heeft dat de tien jaar jongere wildebras Matt van feesten houdt en nachten doorhaalt. Daarom doen ze nog rustig aan voordat ze een serieuze relatie met elkaar aangaan. 'Matt is te wild voor haar op het gebied van drank en feestjes', zegt de bron. Ze hebben het leuk met elkaar, maar Matt zou zich nog niet willen binden.

Het duo werd vorige maand hand in hand gezien in Polen. Twee weken geleden sloeg Matt zijn arm om haar heen tijdens een theaterfeestje op West End. Melanie Chisholm, zoals haar echte naam luidt, beëindigde in juli vorig jaar haar relatie met Thomas Starr, de vader van haar dochter Scarlet.