×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Melanie C en Joss Stone naar Night of the Proms

10.08.2017 -

Voormalig Spice Girl Melanie C komt eind dit jaar naar Nederland. De zangeres is op zaterdag 18 november een van de artiesten die optreedt tijdens Night of the Proms, maakte MOJO donderdag bekend.


Ook soulzangeres Joss Stone en de zestienjarige pianiste Emily Bear staan in november op het podium in Rotterdam. Onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra brengen ze hun grootste hits ten gehore. Melanie ‘Sporty Spice’ C zingt niet alleen haar solohits, maar ook een aantal nummers van de Spice Girls.

De presentatie van Night of the Proms is net als vorig jaar in handen van Leona Philippo. De zangeres, die in 2012 The Voice of Holland won, treedt ook op. De kaartverkoop voor Night of the Proms is reeds gestart.