×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Melania Trump herstellende van nieroperatie

17.05.2018 -

Het gaat goed met First Lady Melania Trump nadat zij maandag een nieroperatie onderging. Vandaag liet zij op Twitter weten zich 'fantastisch' te voelen en uit te kijken om 'weer naar huis te mogen'.


Melania, 48, is momenteel nog steeds aan het herstellen in het Walter Reed National Military Medical Center in Bethesda, Maryland. Op Twitter bedankt zij het medische personeel en iedereen die haar beterschapswensen heeft gestuurd.

Melania moest onder het mes wegens een nierziekte. Zij verrasste vriend en vijand met het spoedige herstel na de ingreep. Haar man, President Donald Trump, is niet van haar zijde geweken na de ingreep en heeft haar sindsdien dagelijks opgezocht. 

'Het gaat heel goed met onze First Lady. Ze zal binnen twee tot drie dagen het ziekenhuis verlaten. Bedankt voor al jullie support', schreef Donald dinsdagochtend op zijn Twitter.

Er wordt gevraagd haar privacy te waarborgen om Melania in alle rust te laten herstellen van de ingrijpende operatie.