×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B ‘perplex’ over ontkenning Geri Horner

Mel B ‘perplex’ over ontkenning Geri Horner
2.04.2019 -

Het gedoe tussen Mel B en Geri Horner, of ze nou wel of geen avontuurtje met elkaar gehad zouden hebben, houdt de gemoederen in de Britse media nog steeds bezig. Zo zou Mel versteld staan van Geri's reactie, waarin ze ontkend dat er ooit is tussen is voorgevallen. Dit meldt The Mirror.


‘Mel heeft het gevoel door Geri voor leugenaar uitgemaakt te worden. Het is alsof hun geschiedenis uitgewist wordt,’ aldus een insider. ‘Dit brengt wel spanningen met zich mee voor de repetities van hun concerten die eraan komen.’

Geri, die getrouwd is met Red Bull Racing-baas Christian Horner, liet via haar woordvoerder weten ‘dat wat er geschreven is niet waar is en kwetsend is voor haar familie’.

Mel B zei dat de twee ooit een eenmalig avontuurtje hadden en dat het ‘gewoon gebeurde’. Na haar onthulling werd gefluisterd dat Geri kwaad was en dat de geplande re√ľnietour in gevaar is. Spice Girls-fans hoeven zich echter geen zorgen te maken, zegt de woordvoerder. ‘Geri kan niet wachten de meiden en alle fans tijdens de tour te zien, een geweldige tijd met iedereen te hebben en nieuwe herinneringen te maken.’