×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B mag Eddie Murphy niet noemen in haar boek

Mel B mag Eddie Murphy niet noemen in haar boek
30.07.2018 -

Mel B werkt aan een autobiografie waarin ze naar eigen zeggen geen blad voor de mond neemt. Maar over één onderwerp mag ze helemaal niet uitweiden: haar ex Eddie Murphy.


The Sun ontdekte dat toen Mel in 2007 een deal sloot met de acteur, ze toezegde zich niet publiekelijk uit te laten over Eddie. De overeenkomst was het resultaat van een rechtszaak rond de dochter van Mel en Eddie, Angel. Tijdens de zwangerschap van Mel betwijfelde Eddie openlijk of hij wel de vader was van het kind. Na haar geboorte werd vastgesteld dat het meisje wel degelijk de biologische dochter is van Eddie. De acteur en de zangeres kwamen uiteindelijk tot een deal waarin Eddie zijn financiële verantwoordelijkheid nam.

Het boek van Mel, dat Brutally Honest gaat heten, moet in november uitkomen. Ze zal daarin wél schrijven over haar huwelijk met Stephen Belafonte, dat vorig jaar op de klippen liep. De zangeres beschuldigt de zakenman van huiselijk geweld tijdens hun relatie. 'Ik heb tien jaar gezwegen, maar na een zeer publieke rechtszaak, wil ik mijn verhaal vertellen', liet Mel weten bij de aankondiging van haar autobiografie in maart. 'Dit boek zal aantonen dat dit iedereen kan overkomen. Het is belangrijk dat mijn drie meiden, die ik in mijn eentje opvoed, weten hoe ze de vicieuze cirkel van mishandeling kunnen doorbreken.'

Mel heeft naast de inmiddels 11-jarige Angel ook een dochter met Stephen, Madison (6). Tijdens een eerdere relatie met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar kreeg ze de nu 19-jarige Phoenix.