×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B. mag dochter niet naar Engeland halen voor kerstmis

Mel B. mag dochter niet naar Engeland halen voor kerstmis
20.12.2019 -

Slecht nieuws voor Mel B. Een rechter in Los Angeles heeft bepaald dat ze haar 8-jarige dochter Madison, die ze deelt met haar ex-man Stephen Belafonte, niet naar Engeland mag laten overvliegen voor de kerstdagen.


Volgens Belafonte ‘is Madison bang dat haar moeder haar iets aan zal doen’. Tijdens een eerdere ‘moeder-dochter’ reis naar het Verenigd Koninkrijk zou hun 8-jarige dochter getraumatiseerd zijn geraakt door Mel’s toedoen. Wat er daadwerkelijk is voorgevallen tussen de twee is onduidelijk, maar Stephen meent dat Mel hun kind steeds opnieuw vraagt om slechte dingen over haar vader te zeggen, meldt TMZ.

De rechter was hierop vastbesloten en nam zijn besluit in Belafontes voordeel, omdat hij het kind geen enkel risico wilde laten lopen. De advocaten van de Spice Girl beweren dat Stephen allang akkoord was gegaan met deze reis en ineens van gedachten veranderde.