×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B: ik heb het bed gedeeld met Ginger Spice

Mel B: ik heb het bed gedeeld met Ginger Spice
24.03.2019 -

Voormalig Spice Girl Mel B heeft onthuld dat ze ooit seks heeft gehad met Geri Halliwell, ook wel Ginger Spice. Volgens de 43-jarige zangeres was het een incident. 'Het gebeurde gewoon', zegt ze in de show Piers Morgan's Life Stories.


De ex-Spice Girl was in de show om te praten over haar biografie Brutally Honest, toen het onderwerp ter sprake kwam. ‘Ze gaat me hierom haten’, zei Mel over Geri, ‘want ze leeft nu een luxeleventje in haar villa, samen met haar man. We hebben er destijds om gelachen en het daarbij gelaten.’

Geri Halliwell, 46, is nu getrouwd met Formule 1-teambaas Christian Horner. Of Mel’s onthulling gevolgen heeft voor de aanstaande tour van de Spice Girls is onbekend. De groep geeft in mei en juni dertien concerten in het Verenigd Koninkrijk.