×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Meghan Markle mogelijk terug op televisie’

‘Meghan Markle mogelijk terug op televisie’
16.02.2019 -

Een oude tv-film waarin Meghan Markle een rol speelt, lijkt een nieuwe kans te krijgen. Het inmiddels acht jaar oude The Boys & Girls Guide to Getting Down is opgepikt door Artist Rights Distribution, die het in Amerika wil lanceren. Dat meldt The Hollywood Reporter.


In 2011 maakte Michael Shapiro van de gelijknamige film uit 2006 een remake voor televisie. Het moest in delen worden uitgezonden, maar na één aflevering werd al besloten om de rest te skippen.

Meghan speelt in The Boys & Girls Guide to Getting Down een feestende twintiger die niet vies is van drank, drugs en seks. Niet lang daarna brak ze door als Rachel Zane in de hitserie Suits.

Vorig jaar beëindigde Meghan haar acteercarrière vanwege haar huwelijk met de Britse prins Harry. Ze gaat inmiddels door het leven als hertogin van Sussex.