×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meghan Markle is al naar Canada vertrokken

Meghan Markle is al naar Canada vertrokken
10.01.2020 -

Vlak na de bekendmaking dat de hertog en hertogin van Sussex een stap terug willen doen als 'senior' leden van het Britse koningshuis woensdag, is Meghan weer teruggevlogen naar Canada. Dat meldt een woordvoerder van de familie vrijdag aan persbureau Reuters.


De vrouw van prins Harry is teruggegaan voor de kleine Archie, die in Canada was achtergebleven ten tijde van de bekendmaking. Prins Harry is nog wel steeds in Groot-Brittanniƫ om met zijn familie te praten over de beslissing om deels terug te treden.

Boze tongen beweren dat de trip van Meghan een vlucht uit de situatie is, maar eigenlijk stond de (terug)reis van de hertogin naar Noord-Amerika al op het programma, melden diverse Britse koningshuisjournalisten.

Ook interessant:

Johnny Kraaijkamp: ‘Ik wil nooit meer trouwen’

Marco Borsato geveld door burn-out

Fred van Leer dolblij met deze man in zijn leven