×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meghan knutselt kerstkaartjes met bejaarden

Meghan knutselt kerstkaartjes met bejaarden
18.12.2018 -

Haar eigen kerstkaarten zijn al verstuurd en gedeeld met de wereld, maar dat weerhield Meghan, hertogin van Sussex, er dinsdag niet van nog een paar kaartjes te knutselen. Tijdens haar bezoek aan het woonzorg- en verpleeghuis van The Royal Variety ging Meghan met een aantal bewoners aan de slag met papier, stiften en een schaar.


Voordat Meghan haar knutselkunsten vertoonde kreeg ze een rondleiding door het tehuis en sprak ze een aantal bejaarden, die allemaal actief waren in de entertainmentwereld. Met verschillende bewoners sprak Meghan over haar zwangerschap. Zo vertelde de 37-jarige hertogin dat het 'heel goed' met haar gaat. 'Ik ben vandaag heel zwanger', zei ze volgens Daily Mail tegen een van de bewoonsters, die zelf vertelde dat ze haar carrière had verkozen boven het moederschap. 'Dat kan ik begrijpen', reageerde Meghan.

De Amerikaanse en haar man prins Harry maakten in oktober bekend dat hun eerste spruit onderweg is, de kleine wordt in het voorjaar verwacht. De laatste tijd wordt in het Verenigd Koninkrijk druk gespeculeerd over de zwangerschap van Meghan. De omvang van haar buik zou er wel eens op kunnen duiden dat ze veel eerder dan in het voorjaar moeder wordt. Ook wordt gefluisterd dat Harry en Meghan een tweeling krijgen.