×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meg Ryan koopt miljoenenvilla in Montecito

Meg Ryan koopt miljoenenvilla in Montecito
20.02.2020 -

Meg Ryan kan de verhuisdozen afstoffen, want de actrice heeft een enorme villa in Montecito, Californië gekocht. In dit 'rijkendorp' wonen onder anderen ook Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres.


Uitzicht op de bergen

Ryan legde bijna 4,9 miljoen euro neer voor het optrekje, maar krijgt daar volgens makelaar Sotheby’s dan ook heel wat voor terug: 390 m2 aan woonoppervlakte, drie slaapkamers, drie badkamers, een zwembad in de tuin, een terras met openhaard, een op maat gemaakte barbecue plus buitenkeuken én een spa waarin ze zich heerlijk kan terugtrekken terwijl ze geniet van prachtig uitzicht op de bergen.

300 wijnfessen

In haar vrije tijd kan Meg fruit plukken, want er staan meerdere fruit-en avocadobomen op haar landgoed. Mocht ze daarna een wijntje willen drinken om bij te komen, dan haalt ze die uit haar wijnkelder, waar ruim 300 flessen op de juiste temperatuur voor haar uitgestald staan.

Lees ook: Video: James Corden en Meg Ryan spelen speciale soap vol Beyoncé-teksten