Meerdere BN’ers vervangen Danny de Munk in I Can See Your Voice

Danny de Munk wordt als panellid van het muziekprogramma I Can See Your Voice vervangen door verscheidene BN’ers. Wekelijks neemt er iemand anders plaats naast het vaste panel dat bestaat uit Marieke Elsinga, Edsilia Rombley en Fred van Leer, bevestigt een woordvoerster van RTL na berichtgeving van RTL Boulevard. Welke BN’ers dat zijn, wordt later bekendgemaakt.

Vorige week werd al bekend dat De Munk niet te zien zal zijn in het nieuwe seizoen omdat er volgens De Telegraaf aangifte wegens verkrachting tegen hem is gedaan. “Het onderzoek naar de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van een nieuw seizoen”, liet een woordvoerder toen weten. “We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen als panellid aan het programma. Dat betekent dat we voor dit seizoen op zoek gaan naar iemand anders.”

De krant meldde vorige week dat er aangifte van verkrachting is gedaan tegen de zanger. Het vermeende slachtoffer is volgens de krant een vrouw die zo’n vijftien jaar geleden nauw met hem samenwerkte bij de musical Ciske de Rat.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen