×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Máxima kiest weer voor Jan Taminiau

Máxima kiest weer voor Jan Taminiau
17.09.2019 -

Koningin Máxima draagt tijdens Prinsjesdag weer een jurk van Jan Taminiau. Het is de derde keer sinds ze koningin is dat ze op de derde dinsdag van september kiest voor een creatie van de Nederlandse ontwerper, die daarmee haast hofleverancier lijkt. Ook in 2013 en 2015 droeg Máxima een japon van Taminiau.


Máxima draagt een robijnrode kolomjapon van wollen crêpe met daarbij een cape. De hoed is een pillbox van velours, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. De koningin draagt over haar japon het Ordelint en de Ster van het Grootkruis der Orde van de Nederlandse Leeuw.

Prinses Laurentien heeft gekozen voor een roze japon met een metallic voile met glitterpailletten en daarbij een cape, afkomstig van het Haagse modehuis Hardies. De echtgenote van prins Constantijn draagt op haar hoofd een fascinator met veren en bloemen. De prinses draagt de versierselen behorende bij het Grootkruis in de Huisorde van Oranje.