×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Max Verstappen en Martin Garrix feesten samen in Londen

5.12.2016 -

De twee jonge bekende Nederlanders Martin Garrix en Max Verstappen zijn lekker gaan feesten in Londen. De twee hebben allebei eventjes vrij dus gingen ze lekker op pad in de Britse hoofdstad.


Martin heeft pas 9 december weer een concert gepland staan en heeft net gedraaid in Londen. Max zijn raceseizoen is voorbij, dus die had ook weer wat vrije tijd. Tijd voor een avondje stappen dus. De dj plaatste een foto van hem met de racer op Instagram. Afgelopen zomer feestten de twee ook al samen op Ibiza. 

De 19-jarige Max en de 20-jarige Martin zijn twee van onze grootste 'exportproducten'. Dj Martin Garrix reist de hele wereld over en draait op de grootste feesten en geeft overal concerten. Max is dit jaar vijfde geworden bij de Formule 1 en won als jongste racer ooit een grand prix afgelopen jaar. 

 

Celebrating life in London w the homie @maxverstappen1

Een foto die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op