Placeholder

Maureen wil er zijn voor Milika

Maureen Du Toit is heel erg geschrokken toen ze hoorde dat haar voormalig-collega Milika Peterzon is getroffen door een zware hersenbloeding. "De gezondheidsproblemen van Milika hebben bij ons veel los gemaakt. Natuurlijk zijn we ontzettend geschrokken en maken we ons grote zorgen om haar", vertelt ze.

"We willen er zoveel mogelijk voor haar zijn", vervolgt de presentatrice over zichzelf en haar Hart Van Nederland-collega's. Du Toit kan niet vertellen hoe het nu precies met Peterzon gaat. "In haar belang zullen we inhoudelijk niets zeggen. We wachten op het moment dat ze dat zelf zal kunnen doen," vertelt ze in een landelijke ochtendkrant.
Peterzon werd op zaterdag 27 september met spoed naar het ziekenhuis gebracht. "Momenteel werkt ze heel hard aan haar herstel, wat de uiteindelijke gevolgen van deze hersenbloeding voor haar zullen zijn is voor iedereen nog onzeker en de tijd moet dit uitwijzen", liet dochter Kiki eerder weten. Milika werkte tot juli 2012 bij Hart van Nederland. SBS 6 besloot dat het programma vernieuwd moest worden, waarna de presentatrice werd ontslagen.