×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mattie Valk reist af naar Pyeongchang

8.02.2018 -

Ook radio-dj Mattie Valk reist af naar Zuid-Korea om verslag te doen van de Olympische Winterspelen. Hij loopt onder meer mee met het personeel van het Holland Heineken House en volgt familieleden van Nederlandse sporters in Pyeongchang.


Mattie is niet de enige Nederlandse dj die van de olympische sfeer komt proeven in Pyeonchang. Zijn collega Edwin Evers van 538 presenteert ook op locatie, een traditie die hij sinds de Olympische Spelen van 2000 in Sydney voortzet.

Het plan een programma in Zuid-Korea te maken, kwam voort uit de videoserie Mattie Gaat Voor Goud. De dj volgde daarin het trainingsschema van schaatsters Ireen Wüst en Antoinette de Jong. Toen zij zich kwalificeerden voor de Winterspelen, daagden ze Mattie uit ook het vliegtuig naar Pyeongchang te pakken.

Het sportevenement begint vrijdag officieel met een openingsceremonie in het Olympisch Stadion van Pyeongchang.