×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mattie Valk begint nieuwe show met Evi Hanssen

1.09.2017 -

Mattie Valk begint maandag op Qmusic aan zijn vernieuwde ochtendshow. In de eerste maand krijgt hij hulp van presentatrice Evi Hanssen. Later volgen meer veranderingen, laat Qmusic weten.


"Achter de schermen zijn we bezig met meer vernieuwingen, maar daarover maken we binnenkort meer bekend”, zegt Mattie. "We hebben allerlei toffe ideeën die zowel op de radio als in beeld en op social media hoor- en zichtbaar zullen zijn. We blijven de luisteraars bij de show betrekken en er zullen veel vaker gasten langskomen in de studio.”

Sinds de breuk met Wietze de Jager was Wim van Helden een tijd lang te horen als co-host van de ochtendshow van Qmusic. Afgelopen zomer namen Kai Merckx en Mandy Woelkens het tijdslot tijdelijk over.

Het duo Mattie en Wietze viel in mei uiteen, vlak nadat het vijfjarig jubileum van hun ochtendshow groots was gevierd. De dj's hadden met Talpa Radio gesproken over een mogelijke overstap toen Mattie besloot toch zijn contract met Qmusic te verlengen, in de hoop dat Wietze ook zou blijven. Vorige week werd bekend dat Wietze niet meer terugkeert bij de zender. Hij heeft inmiddels bij Talpa getekend en gaat onder meer Shownieuws presenteren op SBS6.