×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Matthew Perry na drie maanden uit ziekenhuis

17.09.2018 -

Matthew Perry is na drie maanden uit het ziekenhuis ontslagen. Dat heeft een woordvoerder van de voormalige Friends-acteur laten weten.


De acteur liet zelf na lange tijd weer van iets horen in een korte tweet. 'Drie maanden in een ziekenhuisbed. Check.', was alles wat hij vrijdagavond schreef. Dat was al meer dan gebruikelijk, want Perry staat niet bekend als iemand die veel deelt op sociale media.

In augustus werd bekend dat de 48-jarige acteur was geopereerd vanwege een maagdarmperforatie. Perry heeft nooit een geheim gemaakt van zijn gezondheidsproblemen. Zo was hij open over zijn verslavingen aan alcohol en vicodin. Over zijn strijd met verslavingen maakte Matthew het toneelstuk The End Of Longing. 'Het is een overdreven versie van mezelf', zei de acteur vorig jaar over het stuk. 'Maar aan het einde van de avond ben ik een open wond, dat is zeker.'