×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mary Borsato nog altijd niet de oude

Mary Borsato nog altijd niet de oude
7.12.2018 -

Mary Borsato is nog altijd niet de oude. De 73-jarige moeder van Marco Borsato heeft nog veel pijn na de schouderoperatie die ze in juni moest ondergaan.


'Ik ben weer volop in de winkel aan het werk, maar die ene arm laat het gewoon afweten', vertelt Mary aan Shownieuws. 'En daar kan ook niets meer aan gedaan worden, dus ik moet me er gewoon bij neerleggen. Dat heb ik ook gedaan. Ik kijk alleen nog maar wat ik wel kan en niet wat ik niet kan.'

Hoewel 'het verder heel goed' gaat, kan ze nog niet alles doen. 'In principe ben je wel een soort van invalide. Je moet met alles rekening houden wat je doet. Als je kookt gebruik ik alleen kleine steelpannetjes, want een pan kan ik niet tillen. Dat zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden.'

Mary Borsato brak in april haar schouder bij een val in het pand van haar bruidsmodezaak. Tijdens een schouderoperatie, waarbij pennen uit haar schouder werden gehaald, liep ze een flinke infectie op.