×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mary Borsato: ‘Ik wil geen vaste relatie meer’

Mary Borsato: ‘Ik wil geen vaste relatie meer’
1.05.2019 -

Mary Borsato heeft vorig jaar zomer de dood in de ogen gekeken. Wekenlang vocht de moeder van Marco in het ziekenhuis tegen een levensbedreigende bacterie. Nu het beter gaat, ziet ze het leven weer positief in, al zit een nieuwe relatie er niet meer in.


De moeder van Marco Borsato liep vorig jaar, nadat pennen in haar schouder operatief verwijderd werden, een stafylokokkeninfectie op. De koningin van de bruidsmode wist gelukkig weer op te krabbelen, hoewel haar schouder nog altijd niet werkt zoals die zou moeten. Mary beseft dat het maar weinig had gescheeld of ze was er niet meer geweest. ‘Ik heb de dood in de ogen gekeken, daardoor sta ik nu anders in het leven, absoluut. Je bekijkt elke dag héél positief’, vertelt ze aan Weekend.

Een nieuwe relatie ziet de 73-jarige moeder van Marco niet meer zitten: ‘Ik heb zoveel vrijheid nu en nog zoveel dingen om bezig mee te zijn, een relatie kan er eigenlijk niet meer bij.’ En als Mary toch verliefd wordt? ‘Ik word niet snel verliefd. Ik vind veel mannen erg leuk, maar verliefd worden is dan nét weer een stapje hoger’, besluit ze.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 18 ligt nu in de winkel.