×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martine Bijl nog niet terug op tv

21.02.2017 -

André van Duin blijft ook dit jaar Heel Holland bakt presenteren. Martine Bijl, die in september 2015 werd getroffen door een hersenbloeding, heeft besloten dat ze de presentatie van het populaire tv-programma nog niet aankan.


Met haar gezondheid gaat het langzaam beter. 'Maar dat gaat millimeter voor millimeter. Zestien lange, inspannende opnamedagen kan ik nog niet aan. Het spijt me veel meer dan ik kan zeggen', laat Martine Bijl dinsdag via Omroep MAX weten.

André van Duin: 'Het is heel jammer dat het Martine dit jaar nog niet lukt om de presentatie weer op zich te nemen. In de hoop dat zij door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal ik Martine graag nog een seizoen vervangen.'

MAX-directeur Jan Slagter noemt het ''ontzettend spijtig dat het Martine niet lukt om er dit seizoen bij te zijn'. 'Maar haar gezondheid staat voorop', zegt Slagter. Heel Holland Bakt is in het najaar weer te zien op NPO 1. Evenals het programma Smaakt naar meer, dat André van Duin ook presenteert.