×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martine Bijl naar laatste rustplaats gebracht

Martine Bijl naar laatste rustplaats gebracht
5.06.2019 -

Familie en goede vrienden hebben woensdagmiddag in besloten kring afscheid genomen van Martine Bijl. De uitvaart vond plaats bij de Amsterdamse begraafplaats Zorgvlied.


Martine Bijl overleed donderdag op 71-jarige leeftijd. De presentatrice, zangeres, comédienne, schrijfster en vertaalster kreeg in september van 2015 een hersenbloeding, waardoor ze onder meer stopte met Heel Holland Bakt. Bijl overleed uiteindelijk aan de complicaties van die hersenbloeding.

Het overlijden van Bijl zorgde voor een golf aan reacties, onder meer van André van Duin en Joop van den Ende. Die laatste werkt samen met Omroep Max en de NPO aan een speciaal eerbetoon aan Bijl, dat vrijdagavond wordt uitgezonden.