×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martine Bijl (71) overleden

Martine Bijl (71) overleden
3.06.2019 -

Zangeres, presentatrice en actrice Martine Bijl is op 71-jarige leeftijd overleden. Ze overleed afgelopen donderdag in haar atelier in Maarssen, in het bijzijn van familie, aan de complicaties van een zware hersenbloeding die ze in september 2015 kreeg.


Martine Bijl was de laatste jaren vooral bekend van het programma Heel Holland Bakt. Ze presenteerde de eerste drie seizoenen van het succesvolle kookprogramma voor amateurs, tot ze in september 2015 werd getroffen door een zware hersenbloeding en vervolgens ook nog terechtkwam in een zware depressie. Daarover liet de presentatrice destijds weten: ‘Ik vertrouw mijn hersens niet. Nooit meer, vrees ik.’

Martine begon haar carrière als professioneel zangeres, zat jarenlang in het panel van het tv-programma Wie Van De Drie en had onder meer een hoofdrol in de comedy Het Zonnetje In Huis.