×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Garrix weer de beste van de wereld

Martin Garrix weer de beste van de wereld
21.10.2018 -

Martin Garrix is door de lezers van het gezaghebbende Britse tijdschrift DJ Mag opnieuw uitgeroepen tot beste dj van de wereld. Dat werd bekendgemaakt in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE).


Het is voor de derde keer op rij dat Garrix de ranglijst aanvoert. Het is voor de dertiende keer dat een Nederlander op de eerste plek staat. In de top 5 is er ook een plek voor Hardwell en Armin van Buuren. Achter Garrix staan de Belgische dj’s Dimitri Vegas en Like Mike op de tweede plek. Dat was vorig jaar ook zo.

Hardwell, die onlangs aankondigde een pauze in te lassen, staat op de derde plaats in de lijst. Hij wisselde ten opzichte van vorig jaar met nummer 4 Armin van Buuren. Beide dj's werden in het verleden ook gekroond tot de beste dj ter wereld.

De Franse dj David Guetta, in het verleden al eens de nummer 1 van de wereld, is nieuw in de top 5. Hij nam de vijfde plek over van Tiësto.