Martin Garrix weer beste dj ter wereld

Martin Garrix mag zich opnieuw de beste dj van de wereld noemen want hij staat weer nummer 1 in de DJ MAG Top 100. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit. Vorig jaar won de Nederlander ook al.

Dimitri Vegas & Like Mike uit België staan tweede op de lijst, terwijl Armin van Buuren de derde plek bekleedt.

,,Onwijs bedankt dat jullie me sinds dag een hebben gesupport. Wat een bizarre 'rollercoaster ride' is het geweest'', aldus Martin Garrix naar zijn fans. Na de bekendmaking begonnen Armin van Buuren en Hardwell aan hun optreden in de Amsterdam ArenA. Het is de eerste keer dat de twee wereldsterren officieel samen optreden.

AMF viert momenteel haar vijfde verjaardag in de Amsterdam ArenA, deze editie wordt bijgewoond door bijna 40.000 fans uit 100 landen. Het festival is wereldwijd via internet live te volgen.

Martin Garrix is sinds zijn vijftiende actief als producer. Hij tekende op zestienjarige leeftijd zijn eerste platencontract en brak in 2013 internationaal door met de hit Animals. Voor de twaalfde keer voert een Nederlander de lijst aan. Tiësto stond in 2002, 2003 en 2004 op één, Armin van Buuren in 2007, 2008, 2009, 2010 en 2012 en Hardwell voerde de lijst in 2013 en 2014 aan. Hij staat in deze editie op 4 en Tiësto op 5.

                                                                                                                              Armin van Buuren

AMF maakt deel uit van het Amsterdam Dance Event dat verspreid over heel Amsterdam plaatsvindt. De organisatie verwacht dat er ongeveer 375.000 bezoekers af zijn gekomen op de 22e editie van 's werelds grootste club- en conferentiefestival van de elektronische muziek.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen