×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Garrix opgelucht

Martin Garrix opgelucht
5.01.2016 -

Martin Garrix is blij dat hij alle banden met zijn voormalige management MAS en platenmaatschappij Spinnin’ Records heeft verbroken. De negentienjarige dj uit Amstelveen voelt zich opgelucht en bevrijd, laat hij in een verklaring weten.


Martin Garrix, de artiestennaam van Martijn Garritsen, vertrok afgelopen zomer bij Spinnin’ omdat hij het niet eens was met de manier waarop de rechten van zijn muziek geregeld waren. De twee partijen leken de strijdbijl te begraven na wat getouwtrek. Garrix kreeg de rechten in handen, maar Spinnin’ eist nu nog wel een schadevergoeding van de dj.

Garrix wil op dat punt nog wel een aantal zaken 'rechtzetten'. Volgens hem heeft Spinnin’ een ‘op zijn minst’ eenzijdige verklaring uitgegeven die op een aantal punten onjuist is. “Voor alle duidelijkheid: verdere juridische stappen zijn genomen door mij”, stelt de dj. Bovendien zou de overeenkomst tussen hem en Spinnin’ rechtmatig zijn beëindigd. “Als de rechter mij daarin volgt, dan zijn het Spinnin' en MAS die een vergoeding moeten betalen en niet andersom, zoals zij nu lijken te stellen."