×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Garrix: ‘Ik wil niet op mijn luie kont gaan zitten’

23.10.2017 -

Martin Garrix denkt dat hij nog maar aan het begin van zijn carrière staat. Afgelopen weekend werd hij voor de tweede keer werd uitgeroepen tot beste dj van de wereld, maar daar staat Garrix niet te lang bij stil. Hij barst van de plannen voor de toekomst.


'Ik kan op mijn luie kont gaan kijken naar wat ik heb gedaan, maar daar heb je niks aan', zegt de 21-jarige dj tegen het AD. 'Ik stel altijd nieuwe doelen voor mezelf'.

De dj draait op grote festivals en reist voor zijn shows de hele wereld rond. 'Er is al heel veel gebeurd. Maar als ik over vijf of tien jaar terugkijk, dan denk ik hopelijk: 'Holy fuck, er is nog veel meer gebeurd', aldus het talent.

Onlangs startte Martijn Garritsen, zoals hij eigenlijk heet, met een eigen label. En daar blijft het wat hem betreft niet bij. 'Een soloshow in de Amsterdam Arena, dat zou ik ook nog wel willen. Ik heb er al wel gedraaid, maar om daar alleen op te treden lijkt me heel bijzonder. Ik wil ook muziek maken voor films'.

Garrix is sinds zijn vijftiende actief als producer. Hij tekende op zestienjarige leeftijd zijn eerste platencontract en brak in 2013 internationaal door met de hit Animals.