Martin Garrix heeft geen tijd voor een relatie

DJ Martin Garrix (18) is nog maar net het huis uit, maar hij is zeker geen gewone tiener. Hij leeft in een wereld vol feestjes, limousines, roomservice en privéjets. Zelf moet hij er soms ook nog aan wennen.

"Zo bizar, dat twee piloten voor jou alleen vliegen", aldus de Amstelvener die ruim anderhalf jaar geleden doorbrak met zijn hit Animals en sindsdien over de hele wereld optredens geeft. Martin Garrix, wiens echte naam Martijn Garritsen is, mag sommige clubs waar hij moet optreden officieel nog niet eens in. "Dan loodsen ze me vlak voor mijn optreden naar binnen en moet ik na afloop direct weg."

Tijd om in zijn nieuwe huis te slapen, heeft de dj – die zelfs geen tijd wil maken voor een relatie – nog niet gehad. Hij is te druk met zijn eerste album, waarvoor hij samenwerkt met David Guetta en zanger Ed Sheeran, vertelt hij in het AD. "Ik heb er nog niets eens geslapen, ik ben te veel onderweg. Het is voor mij een nieuwe stap. Voor veel mensen die uit huis gaan, is het raar dat je je ouders zo weinig ziet, dat is niet nieuw voor mij. Maar ik moet wel leren. Kleding wassen bijvoorbeeld, dat wordt op tour voor me gedaan."

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen