×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Garrix en Charelle Schriek na drie jaar uit elkaar

Martin Garrix en Charelle Schriek na drie jaar uit elkaar
19.11.2019 -

Droevig nieuws... Martin Garrix en Charelle Schriek hebben hun relatie verbroken. De dj en het model gaan na drie jaar hun eigen weg, zo laten ze allebei weten op Instagram.


In zijn Instagram Story laat Martin Garrix weten: ‘Helaas moet ik delen dat ik en Charelle niet meer bij elkaar zijn. We houden heel veel van elkaar, maar door onze drukke schema’s, hebben we besloten dat we ieder onze eigen weg gaan. Liefde betekent ook dat je het beste voor de ander wilt, en op dit moment houdt dat in dat je los van elkaar wat tijd moet doorbrengen. We hebben drie geweldige jaren gehad met elkaar en koesteren alle mooie herinneringen. Accepteer alsjeblieft onze privacy.’