×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Garrix blesseert enkel

Martin Garrix blesseert enkel
27.05.2019 -

Martin Garrix heeft zaterdagavond zijn enkel geblesseerd tijdens een optreden in Las Vegas. De Amstelveense muzikant blesseerde zichzelf toen hij van een podium afsprong.


Een woordvoerder van Garrix heeft dit maandag bevestigd. ‘Het gaat goed met hem, alles is onder controle,’ aldus de zegsman. Voor zover bekend hoeven er geen optredens van Garrix te worden afgezegd. ‘Maar hij doet het voorlopig even rustig aan, dat wel.’

Het is niet exact bekend wat er met de enkel van Garrix aan de hand is. Zijn management wil hier geen toelichting op geven. De Nederlandse dj werd na de val naar het ziekenhuis gebracht omdat hij veel pijn had. ‘Het blijft afwachten hoe het herstel verloopt,’ beklemtoont de woordvoerder.