×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martijn Krabbé’s gevecht om de kinderen

Martijn Krabbé’s gevecht om de kinderen
22.10.2014 -

In eerste instantie leek het erop dat de scheiding van Martijn en Amanda Krabbé soepel zou verlopen. Al snel gingen echter de geruchten dat er sprake zou zijn van een vechtscheiding. En dat bleek ook wel toen Amanda na de herfstvakantie de kinderen terugbracht bij Martijn.


Toen Martijn Krabbé de auto stond leeg te halen, nadat Amanda de kinderen na de herfstvakantie had teruggebracht, stond zij hevig gebarend en met een blik op onweer bij de auto. Martijn hoorde het allemaal gelaten aan. Opnieuw werd duidelijk dat de scheiding tussen de twee absoluut niet soepel verloopt.

Gelukkig breekt de lach op zijn gezicht weer vootzichtig door als Amanda weg is en hij met de kinederen een ijsje gaat halen.

Lees in de nieuwe Weekend het hele verhaal.