×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martijn Krabbé in kerstvakantie op huwelijksreis

Martijn Krabbé in kerstvakantie op huwelijksreis
21.09.2019 -

Martijn Krabbé geniet na van zijn huwelijk met Deborah Wietzes, maar wacht nog tot eind december voordat hij op huwelijksreis naar Thailand gaat.


‘Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo excited met kriebels in mijn buik heb rondgelopen,’ vertelt Martijn, die eerder getrouwd was met Amanda Beekman.

Martijn is getroffen door het nieuwe geluk dat hem ten deel viel. ‘Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iemand zoveel van je houdt, dat ze dan met je wil trouwen. Het heeft me enorm ontroerd dat iemand dan zoiets naar je uitspreekt. Je wilt daar heel erg van genieten en realiseren hoe bijzonder z’n trouwdag eigenlijk is.’

Het stel maakte vorig jaar augustus bekend samen te zijn. In december volgde een huwelijksaanzoek. Dat deed Martijn middels een sinterklaasgedicht. Trijntje Oosterhuis zong tijdens het huwelijksfeest het toepasselijke nummer House Is Not A Home. Martijn: ‘Een mooi symbolisch nummer voor wat er in mijn leven is gebeurd met Deborah. Ze heeft mijn huis namelijk weer een thuis gemaakt.’