Martijn Krabbé geeft duidelijkheid: huwelijk uitgesteld?

Martijn Krabbé zou nog dit voorjaar trouwen met zijn vriendin Deborah Wietzes, maar die geruchten verwijst hij nu naar het rijk der fabelen. Volgens de The Voice-presentator zullen zij pas later dit jaar trouwen. Van uitstel is echter geen sprake, aldus Martijn.

Een half jaar geleden liet Martijn Krabbé weten dat hij nog deze lente zou trouwen, binnen vijf maanden zelfs, maar die zijn voorbij en de lente ook al bijna. Als Weekend Martijn spreekt, blijkt echter dat hij nog lang niet in de huwelijksstress zit. ‘Nee, we hebben nooit echt eendatum gezegd’, vertelt hij. ‘Het is niet uitgesteld, want er was nog geen datum geprikt. Dat hebben we nu gedaan en daar houden we ons aan. Daar komen jullie nog wel achter. Het wordt in ieder geval dit jaar.’

Dat doet vermoeden dat de bruiloft in de zomer zal plaats vinden, zodat ze er hun huwelijksreis achteraan kunnen plakken. Bovendien liet Martijn weten graag met mooi weer te willen trouwen. Het wordt in ieder geval geen groots showbizzhuwelijk waarbij alle media welkom zijn. ’Dat is míjn werk, en dat geldt natuurlijk niet voor haar familie en alle vrienden’, aldus Martijn.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 22 ligt nu in de winkel. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen