×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martijn Krabbé en Deborah tellen af voor huwelijksreis

Martijn Krabbé en Deborah tellen af voor huwelijksreis
7.12.2019 -

Martijn Krabbé kijkt reikhalzend uit naar de kerstvakantie. De RTL-presentator stapt dan met zijn grote liefde Deborah en zijn kinderen in het vliegtuig naar Thailand. Hij voelt zich anders sinds hij getrouwd is. 'Het geeft toch een heel speciaal gevoel. Er is niks zo romantisch in het leven', aldus Martijn.


Martijn Krabbé en zijn geliefde Deborah zijn aan het aftellen. Over minder dan een maand gaat het kersverse echtpaar twee weken op huwelijksreis naar Thailand waar ze onder meer het Four Seasons Hotel in Koh Samui zullen aandoen. ’We hebben er veel zin in, we gaan gewoon lekker genieten, ook met de kinderen, want die gaan mee’, vertelt Martijn. Op de vraag of Martijn zich anders voelt sinds hij met Deborah is getrouwd, antwoordt hij: ‘We voelden ons al heel erg verbonden met elkaar, maar nu we getrouwd zijn, geeft het toch een heel speciaal gevoel. Er is niks zo romantisch in het leven. Het geeft een gouden glans aan je verbintenis’, aldus de presentator.

Over een eventuele kinderwens laten de twee niet veel los. ‘Wij genieten heel erg van de kinderen die we al hebben’, vertelt Deborah. Met Amanda kreeg Martijn Bickel (nu 19), Michelle (14), Jasmijn (13) en Achilles (11). Deborah, die zelf geen kinderen heeft, is inmiddels ingeburgerd in het gezin en de kinderen van Martijn zijn dol op de nieuwe geliefde van hun vader. ‘Ja, ik merk wel dat ze me lief vinden. Ze hebben respect voor me en kijken op een bepaalde manier naar mij op, merk ik. Dus dat ik een soort rolmodel voor ze kan zijn’, aldus Deborah. ‘Je bent vooral een bonusmoeder die een hékel heeft aan het woord bonusmoeder, haha. Ze noemen haar gewoon Deborah. We hebben een heel fijne sfeer met elkaar’, vult Martijn aan.

Ook interessant:

Rachel Hazes dolblij met Bridget Maasland als schoondochter

Is Sylvie’s verloving één grote stunt?

Bas Muijs onthult: ‘Sabine en ik zijn getrouwd!’