Martien en Erica Meiland

Martien Meiland deelt oude foto van hem en Erica: ‘We waren piepjong’

Martien Meiland heeft de stoffige fotoboeken van zolder gehaald en laat zijn Instagramvolgers meegenieten van een oud kiekje van hem en Erica.

“Hallo, goeiemorgen allemaal!”, roept hij vrolijk. “Nou daar ben ik weer. Wat was het leuk, maanden geleden op een zondagmorgen. Al die boxen naar beneden met al die foto’s. Daar heb ik een selectie van gemaakt.”

Cocktail

Vervolgens laat Martien een foto met zijn broertje Jaap en zijn moeder zien, én een oude foto van hem en Erica. “Erica en ik lekker aan de cocktail in Saint Tropez. Alleen kijk, er zit allemaal plakband achter, hier zit een verhaal achter…” De twee foto’s krijgen een plekje in zijn allereerste biografie ‘Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer’, die deze maand uitkomt.

‘Mijn wereld stortte in’

Vorig jaar vertelde Erica in een interview met Weekend openhartig over haar relatie met Martien. Ruim zestien jaar geleden kreeg Erica een klap te verduren toen Martien vertelde eigenlijk op mannen te vallen. Een heftige periode volgde: “Mijn hele wereld stortte in. De verwarring was bij mij zo groot dat ik niet langer met hem wilde omgaan”, aldus Erica. Nadat het verdriet was ingedaald en ze zich zo goed en kwaad als ze kon bij de situatie had neergelegd, kwam de boosheid en ging ze hem van alles verwijten. Na een paar jaar werd hun verstandhouding stilletjes aan weer beter en inmiddels zijn ze zelfs voor de derde keer getrouwd.

LEES OOK:

PRACHTIG BABYNIEUWS VOOR STACEY SEEDORF (51)

DUNCAN LAURENCE TEN HUWELIJK GEVRAAGD!

HINT ANDRÉ HAZES HIER OP EEN HUWELIJK MET ZIJN MONIQUE?