×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mart Visser burgemeester van Zandvoort

2.05.2018 -

Het raadhuis van Zandvoort en het naastgelegen Zandvoorts Museum zijn tot en met 1 juli het domein van Mart Visser. Twee maanden lang zwaait de couturier en kunstenaar er de scepter. Burgemeester Niek Meijer van Zandvoort droeg woensdag de spreekwoordelijke sleutel van het gemeentehuis over voor het project Mart Visser - The Take-over.


'Klinkt leuk hè? Burgemeester van Zandvoort. Twee maanden lang neem ik het volledige raadhuis hier over', zegt Visser. In het gemeentehuis van de badplaats toont hij een selectie van zijn meest recente haute couture, iconische archiefstukken en kunstwerken. Ook de werkkamer van de burgemeester heeft hij bezet door grind op de vloer te storten.

Sinds 2009 is Mart Visser naast couturier beeldend kunstenaar. Zijn schilderijen, sculpturen en installaties waren eerder te zien op internationale kunstbeurzen en museale tentoonstellingen.