×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mart Smeets kreeg hartinfarct

17.11.2017 -

Mart Smeets werd vorig jaar november getroffen door een hartinfarct. Dat gebeurde torn hij bezig was met zijn nieuwe boek.


Mart moest na het hartinfarct een nacht in het ziekenhuis blijven. Sindsdien slikt hij iedere ochtend zes pillen. Mart vertelt het verhaal over zijn infarct zaterdag in het AD Magazine.

‘Wat wel geestig is; ik heb mijn vrouw meteen gevraagd of ze mijn computer kon brengen, want ik moest mijn stukje nog tikken voor het Haarlems Dagblad. Heb ik dus in het ziekenhuis liggen doen, met al die slangen aan mijn lijf,’ vertelt de 70-jarige Mart.

Ook laat hij weten na zijn infarct na te denken over de dood. ‘Ik wil niet, maar ik ben er wel mee bezig. Is alles wel geregeld, wat moet ik nog tegen m'n zoon en dochter zeggen? Dat komt door dat ding hier, die rikketik.’