×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marlijn Weerdenburg blij met keuze voor kind

11.10.2017 -

Marlijn Weerdenburg is nu vier weken moeder van Teun en heeft daar geen moment spijt van. Een jaar geleden ging ze in het programma Dolende dertiger op zoek naar antwoorden op vragen als: wil ik wel een kind?


'Tijdens het maken van dat programma dacht ik al: ik moet niet twijfelen, ik moet gewoon leven en keuzes maken. Kijk me nu, ik ben zo blij dat ik heb durven kiezen', zegt de Hotel Romantiek-presentatrice in het AD.

Marlijn was zwanger tijdens de opnames van Hotel Romantiek, waarbij alleenstaande senioren op zoek naar de liefde in een hotel bijeen waren gebracht. 'Elke ochtend bij het ontbijt kwamen ze op me af, voelden ze aan mijn buik. Ja dat ik zwanger was tijdens de opnames, leverde bijzondere gesprekken op. Dat mensen een kindje waren verloren of dat het nooit was gelukt. Ik besefte nog meer dat ik een méns aan het maken was'.

Marlijn is voorlopig nog met verlof en geniet met volle teugen van het moederschap. 'Ik begin in december weer met werken, ik wil eerst echt mijn draai vinden met Teun. Ik wil er niet half bij zijn. Ik heb lang genoeg zo geleefd. Hup door, ik moet gezien worden. Maar nu laat ik me zonder moeite opslokken door die kleine. Ik zou niet anders willen'.

 

Hoopje geluk.

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

 

Voor het eerst in de draagdoek. Binnen een minuut lag dit kleine aapje te slapen. Het lekkerste gevoel ever

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

 

Vandaag was het tijd voor Teun's eerste wandeling in de wagen. De zon scheen zo fijn en alles was groen en het rook heel erg lekker buiten

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op

 

Wakker worden van een dutje en dan dit naast je zien liggen in z'n nestje

Een bericht gedeeld door Marlijn Weerdenburg (@marlijnweerdenburg) op