Mark Wahlberg wil Harry Styles slaan

De twee dochters van Mark Wahlberg zijn fan van One Direction en daar is papa niet erg blij mee. De acteur dreigt Harry Styles zelfs te slaan als hij hem ooit tegenkomt.

''Mijn 4-jarige dochter zegt: 'Papa, ik vind Harry leuk'. En dan zeg ik: 'Nou, ik ga Harry op zijn neus slaan als ik hem zie''', grapte Wahlberg donderdag in Conan O'Briens talkshow. ''Ze verstopt posters van hem in haar kamer. Ik doe dan alsof ik ze verscheur en jaloers wordt.'' De acteur voegt snel toe: ''Maar als ik die etterbak zie, dan krijgt hij het te verduren.''

Zijn dochters idolen houden Wahlberg flink bezig. Hij heeft namelijk al een heel plan bedacht om de boyband te grazen te nemen. Mark wil One Direction vragen voor de soundtrack van de nieuwe Transformers-film. En wanneer ze dan allemaal in een kamer staan, kan de acteur 'ze helemaal in elkaar rammen'.

Gelukkig voor Harry Styles en zijn collega's maakt Wahlberg grapjes. Hij wil graag dat zijn dochters de tieneridolen ontmoeten, want dat is de enige keer dat hij jongens voorstelt aan zijn dochters. Daarna is het 'Rapunzel-tijd', zoals Mark zegt.