×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mark van Eeuwen verliefd op collega?

Mark van Eeuwen verliefd op collega?
4.11.2015 -

De serie Flikken Rotterdam lijkt voor Mark van Eeuwen niet alleen nieuw werk op te leveren, maar ook een nieuwe liefde. Lange tijd was de knappe acteur alleen, maar volgens insiders laat zijn collega Maartje van Wetering zijn hart sinds kort weer sneller kloppen.


Mark van Eeuwen lijkt opnieuw gevallen te zijn voor de charmes van een vrouwelijke collega. Nadat de blonde acteur eerder op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn hart had verloren aan Lieke van Lexmond, lijkt Cupido nu raak te hebben geschoten tijdens de nieuwe serie Flikken Rotterdam. Mark zou volgens insiders wel heel goed kunnen opschieten met zijn tegenspeelster Maartje van Wetering. Onlangs verscheen het koppel samen op de rode loper en sindsdien gonst het van de geruchten dat Mark weer verliefd is…

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend!