×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marijke Helwegen is meest irritante BN’er in reclamespotje

Marijke Helwegen is meest irritante BN’er in reclamespotje
3.12.2019 -

Marijke Helwegen heeft de Loden Leeuw voor meest irritante BN'er in een reclamespotje gewonnen. Dat werd maandag bekendgemaakt in een uitzending van Radar.


De mediapersoonlijkheid prijst een anti-inbraakdeurstrip van het bedrijf SecuStrip aan. ‘Ik was altijd doooodsbang voor inbrekers, zelfs met Sjors voor de deur’, kraait ze in het beruchte spotje. Kijkers konden haar boodschap niet echt waarderen, maar liefst 45 procent van hen koos voor het spotje met Marijke. Ze bleef daarmee Sjaak ‘Koning Toto’ Swart (29 procent) en Paul Haenen (26 procent) met zijn spotje voor Pricewise voor.

De Loden Leeuw voor het meest irritante reclamespotje was voor Haribo, dat er met een kleine meerderheid van de stemmen (51 procent) met de ‘winst’ vandoor ging. In de reclame van de snoepfabrikant spelen volwassen kantoormedewerkers tijdens een vergadering met snoepjes en worden hun stemmen nagesynchroniseerd door kinderen. De spotjes van Lampdirect (30 procent) en Hornbach (19 procent) eindigden op plaats twee en drie.

Lees ook:

Groot verdriet voor Suzan Seegers

Emotionele JoĆ«lle Witschge over vriend: ‘Je hebt je 100% gegeven, maar het mocht niet zo zijn’

Rossana Kluivert in zak en as: ‘Slapen gaat niet meer’