×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marieke Elsinga tekent bij en blijft nog twee jaar bij RTL

19.06.2018 -

Marieke Elsinga blijft de komende twee jaar programma’s maken voor RTL. De presentatrice en de zender hebben hun samenwerking verlengd.


Elsinga blijft sowieso RTL Boulevard presenteren en gaat daarnaast andere programma’s voor de zender ontwikkelen. Zij begon in augustus 2016 bij RTL als copresentator van RTL Late Night. Ook presenteert zij vanaf komend seizoen het programma Adam Zoekt Eva Vips. Elsinga begon haar carrière bij regionale omroep NH. Ze werkte ook bij Qmusic.

'Ik krijg bij RTL heel erg de kans mijzelf te zijn en mijzelf te ontwikkelen, als tv-maker en als presentatrice', laat het jonge talent, dat vorig jaar de Televizier Talent Award won, weten. 'Ik voel mij thuis bij de energie die RTL uitstraalt. Ik heb in mijn presenteren een bepaalde vrolijkheid die ik heel erg associeer met het RTL-gevoel.'