×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marieke Elsinga vindt heftig briefje onder ruitenwisser: ‘Aangeslagen’

Marieke Elsinga vindt heftig briefje onder ruitenwisser: ‘Aangeslagen’
20.02.2020 -

Marieke Elsinga was donderdagochtend met stomheid geslagen toen ze een onaardig briefje onder haar ruitenwisser vond. "Sommige mensen zijn echt helemaal gek, maar dan echt helemaal gek", vertelt de presentatrice op Instagram Stories.


‘Vuile hufter’

Marieke dacht dat iemand tegen haar auto was aangereden en middels het briefje netjes zijn gegevens achterliet, maar niets bleek minder waar: een onbekende automobilist had een appeltje met haar te schillen. ‘Vuile hufter, volgende keer goed parkeren anders sla ik je ruit in’, valt er op het papiertje te lezen. “Lekker vrolijk type. Mensen zijn gek geworden”, aldus Marieke.

‘Aangeslagen’

De boodschap hakte er duidelijk in bij de presentatrice, want ook op de radio begon ze er nog een keer over. “Aangeslagen”, noemde ze zichzelf.

Lees ook: ZIEN: Dít is de nieuwe vlam van Marieke Elsinga