×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Mariah Carey wil dat ex-verloofde huis voor haar koopt’

31.10.2016 -

Mariah Carey wil dat haar ex-verloofde James Packer vervangende woonruimte voor haar koopt in Los Angeles. Ze is niet van plan de woning waarin ze samenwoonden te verlaten, meldt TMZ.


De aankoop van een nieuwe woning zou onderdeel zijn van een overeenkomst waarmee Carey en Packer definitief een punt achter hun relatie zetten. Mariah heeft zelf ook een miljoenen kostende woning in New York.

Eerder al meldde TMZ dat Mariah Carey 50 miljoen dollar (45 miljoen euro) van Packer eist. Ze vindt dat ze recht heeft op een schadevergoeding omdat ze door het beëindigen van de relatie zo getraumatiseerd is dat ze haar tournee door Zuid-Amerika moest afzeggen. Mogelijk dat hij maandag reageert op haar eisenpakket.