×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey ontmoet ‘president Clinton en haar echtgenoot’

Mariah Carey ontmoet ‘president Clinton en haar echtgenoot’
6.08.2019 -

Voor veel Amerikaanse artiesten is het een eer om bij een (oud-)president op bezoek te mogen. Zo had Mariah Carey het geluk om voormalig president Bill Clinton (1993-2001) en first lady Hillary te mogen ontmoeten.


‘Wat een eer om president Clinton en haar echtgenoot, voormalig president Bill Clinton, te ontmoeten! 😊’, twittert Mariah bij een foto met het echtpaar. ‘Dank voor alles wat jullie voor ons land hebben gedaan en ook blijven doen. ❤️🇺🇸’

Met haar tweet blikt de zangeres met een knipoog terug op de presidentsverkiezingen van 2016. Hillary was toen de Democratische kandidaat voor het presidentschap en had volgens Mariah en een aantal andere sterren ook moeten winnen. De winst ging echter, zoals bekend, naar de Republikein Donald Trump, die volgend jaar overigens weer voor het presidentschap wil gaan.