×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey met kerstshow naar Nederland

4.06.2018 -

Mariah Carey gaat dit jaar opnieuw op tournee met haar All I Want For Christmas Is You-kerstshow. Amsterdam staat dit keer ook op het affiche. De zangeres doet op 13 december de Ziggo Dome aan, meldt organisator Mojo.


Carey toerde vorig jaar onder meer langs New York, Parijs, Manchester, Londen en Las Vegas met haar kerstshow, waarin ze zowel haar eigen kerstliedjes als klassieke hits ten gehore brengt. Dit keer doet de zangeres ook Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en België aan.

All I Want For Christmas Is You is een van de meest iconische kerstliedjes van de afgelopen decennia. Bijna jaarlijks weet de klassieker weer de top vijf van de Single Top 100 te bereiken tijdens de kerstperiode. In 2016 stond het nummer zelfs een week op nummer 1.

De kaartverkoop voor de show begint vrijdag.